SHPËRNDAJE
loading...

Apple sapo ka lëshuar zyrtarisht iOS 11 për iPhone dhe iPad.

Versioni më i ri i sistemit operativ mobil të Apple është i i disponueshëm për shkarkim direkt nga iPhone e iPad, ose nga kompjuteri me anë të iTunes.

iOS 11 sjell shumë funksione të reja, ndër të cilat grafikën e re të Control Center, dërgimin e pagesave me anë të Apple Pay, nëpërmjet iMessage, një aplikacion të ri për menaxhimin e fajllave, e të tjera.

Ky version i iOS është i disponueshëm për iPhone 5s dhe modelet që vijnë pas tij, iPad Air dhe iPad Pro ose modelet më të reja, iPad i gjeneratës së pestë, iPad mini 2 dhe modelet pasardhës dhe iPod touch i gjeneratës së gjashtë.

Pamje të iOS 11:

E ngjashme:  Twitter sjell ndryshime lidhur me limitin e 140 shkronjave.
REKLAMË

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here