SHPËRNDAJE
loading...

Facebook Messenger duket se është duke pasur probleme në celularët iPhone të cilët janë përditësuar me iOS 11.

Përdoruesit e Apple po raportojnë gjithandej nëpër Twitter se po kanë probleme me hapjen e Facebook Messenger.

Sapo po klikojnë për ta hapur atë, ekrani i celularit po bëhet i zi dhe po hiqet aplikacioni, shkruan Express.

Por, duket se ka një mënyrë për ta rregulluar këtë. E gjitha çfarë duhet të bëni është:

1. Ta fshini Facebook Messenger
2. Ta ristartoni celularin
3. Ta ri-instaloni Facebook Messenger

Për problemet me Facebook Messenger raportuan përdoruesit e Apple në Twitter.

 

E ngjashme:  Çka është Bitcoin?
REKLAMË

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here