SHPËRNDAJE
loading...

Është knaqësi e madhe kur shpërblehet puna shumë vjeqare me MEDALJE EUROPIANE,
Sot Kastrioti :BLERON LUZHA, na gëzoj dhe na nderoj shumë me performancen e tij, dhe plasimin në vendin e tretë(Medalja e Bronzit),në Kampionatin Europian të KickBoxit për Kadet dhe Junior që po mbahet në Shkup, në kategorinë -94kg në KickLight.
Bleroni nderoj punën tonë,shpagoj djersën tone dhe ja rriti namin qytetit të Ferizajt me medaljen e parë zyrtare nga Federata Europiane e KickBoxit.

Prandaj,apelojm te të gjitha instuticionet relevante dhe përgjegjëse të sportit,kompanitë private dhe të gjithë ata që duan që emri SHQIPTAR të gdhendet me shkronja të arta në arena ndërkombëtare, le të ndihmojn Kastriotin,sepse po të kishim një përkrahje të denjë, NE sigurisht edhe më shumë medalje do t’ja sjellim qytetit dhe Kosoves.

E ngjashme:  A e dini kur ka realizuar gol për herë të fundit Mario Gomez? (Video)
REKLAMË

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here