SHPËRNDAJE
loading...

Kastrioti shkëlqeu në turneun ndërkombëtar të karatesë Struga OPEN 2017,organizuar nga KK-Drini Struge

Medaljet e fituara gjithësejt 14 🏅,dhe ate:
🏅 të arta: 4
🏅 të argjenta : 6
🏅 të bronzit: 4

🏅TË ARIT :
👊 ALMA LOKI ,në diciplinën KATA, 12 VJEÇ
👊 ALMA LOKI ,në diciplinën KUMITE, 12 VJEÇ,-40 kg.
👊 BLINË SADIKU ,në diciplinën KATA, 11 VJEÇ
👊 ARBORA BEHLULI,në diciplinën KUMITE, 14 VJEÇ,-49 kg.

🏅TË ARGJENTA :
👊 REINA BEJTA ,në diciplinën KATA 8 VJEÇ
👊 DENISA SHABANI ,në diciplinën KATA,10 VJEÇ,
👊 VALËZA LOKI ,në diciplinën KATA 10 ,VJEÇ,-40 kg
👊 DIELLZA MAHALLA ,në diciplinën KATA, 11 VJEÇ
👊 BLINË SADIKU ,në diciplinën KUMITE, 11 VJEÇ,-45 kg.
👊 ERËZA SALIHU ,në diciplinën KUMITE, 14 VJEÇ,-37 kg.

🏅TË BRONZIT :
👊 URTINA AHMETI,në diciplinën KATA, 8 VJEÇ,
👊 DENISA SHABANI ,në diciplinën KUMITE,10 VJEÇ,
👊 VALËZA LOKI ,në diciplinën KATA 10 ,VJEÇ,
👊 ARNISA BAJRAKTARI,në diciplinën KUMITE,14 VJEÇ -47 kg.

Vërejtje:
Garuesit ;
Alma J. Loki
Arbora Behluli
Riza Mahalla

Kanë marë pjesë në këtë turne të karatesë nën petkun e reprezentacionit të Kosoves.

E ngjashme:  Anglezët shkruajnë për Feronikelin
REKLAMË

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here