SHPËRNDAJE
loading...

Kastrioti shkëlqeu në Kupen e Artë në Tetovë, garë e organizuar në përvjetorin e 40-të të Klubit të Karatesë Shkëndija

Me gjithësejt 15 🏅,dhe ate:
🏅 të arta: 3
🏅 të argjenta : 7
🏅 të bronzit: 5

3 🏅TË ARTA :
👊 VALËZA LOKI ,në diciplinën KATA, 10 VJEÇ
👊 VALËZA LOKI ,në diciplinën KUMITE, 10 VJEÇ
👊 ALMA LOKI ,në diciplinën KATA, 12 VJEÇ,

7 🏅TË ARGJENTA :
👊 DENISA SHABANI ,në diciplinën KATA, 10 VJEÇ
👊 DENISA SHABANI ,në diciplinën KUMITE, 10 VJEÇ,
👊 FATJON MAHALLA ,në diciplinën KUMITE, 10 VJEÇ,
👊 DIELLZA MAHALLA ,në diciplinën KUMITE ,11 VJEÇ,
👊 NARTI HASHANI ,në diciplinën KUMITE, 10 VJEÇ,
👊 ALMA LOKI ,në diciplinën KUMITE,12 VJEÇ,
👊 ARNISA BAJRAKTARI,në diciplinën KUMITE,14 VJEÇ,

. 5 🏅TË BRONZIT :
👊 BLINË SADIKU ,në diciplinën KATA, 11 VJEÇ,
👊 BLINË SADIKU ,në diciplinën KUMITE, 11 VJEÇ,
👊 DIELLZA MAHALLA ,në diciplinën KATA, 11 VJEÇ,
👊 ARBI REXHEPI ,në diciplinën KUMITE, 10 VJEÇ,
👊 VALËZA VISHI,në diciplinën KUMITE,14 VJEÇ,

Dhe KUPA e klubit më masovik nga Kosova,dhe mirënjohje mirëkuptimi e bashkëpunimi të ndërsjell për trajnerët: Gani Mahalla dhe Raif Musa.

E ngjashme:  Bunjaku demanton takimet me Behramin, Shaqirin, Xhakën, Tarshajn dhe Januzajn
REKLAMË

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here