SHPËRNDAJE
loading...

Instruktori i dëshmuar i karatesë z.Gani Mahalla ka njoftuar opinionin Ferizajas se në zgjedhjet lokale që do të mbahen në tetor 2017,do të sfidoj veten në garen zgjedhore për asamblen komunale në Ferizaj .
Gani Mahalla është emer i madhë i sportit Ferizajas mbi 40 vite, që rrjedh nga një familja e madhe Mahalla,që në Ferizaj dhe gjithë Kosovën njihet si familje me humanitet të rrallë,bujari të theksuar dhe atdhedashuri të vazhdueshme.

E ngjashme:  Skenderaj, arrestohet 46 vjeçari për armëmbajtje pa leje
REKLAMË

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here